Loading...

Nøgleringe med foto

Design et unikt fotominde til familie, venner eller kunder. Se yderligere oplysninger

Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Lav forskellige kendetegn på nøgler med unikke nøgleringe med billede.

 • Indstik med tryk fra kant til kant
 • Stålramme
 • Solid metalring
 • Fyld hele designområdet for de bedste resultater

Dekoration: Fuldfarvetryk (digitalt blæktryk)

Bemærk: Fyld hele designområdet for at opnå det bedste resultat. Ethvert tomt sted i designområdet vil fremstå hvidt på den trykte nøglering.

En betænksom gave
Kunne du tænke dig at designe en unik gave til din familie eller dine roommates? Design en nøglering med billede, grafik eller dit logo. Uanset om det er et billede af din dyrebare klassiske bil til garagenøglen eller et logo til din kontornøgle, gør disse nøgleringe det nemt at få fat i det rigtige sæt nøgler hver gang.

Masser af designplads
Denne nøglering med tryk tilbyder tryk fra kant til kant, hvilket betyder, at du kan udvide dit design helt til grænserne – så dit foto, logo eller kunstværk skiller sig ud.

Nem at tilpasse
Når du har besluttet dig for, hvem du vil designe en nøglering til, kan du tilføje alle de nødvendige personlige detaljer – billeder, tekst og meget mere. Derfra kan du færdiggøre dit design i vores forhåndsvisningsværktøj, inden du lader os klare resten.

ANMELDELSES SNAPSHOT

2 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  1
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi

Anmeldt af 2 kunder

Lidt skuffende

24. dec. 2022 | Monica

Kvaliteten af nøgleringen er fin, men billedet er sat skævt på og kvaliteten er ikke så god som forventet desværre. Irriterende man ikke kan vælge levering til PakkeShop.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Monica Tak for din anmeldelse. Vi er kede af hvis printet på nøgleringen er printet skævt, det er bestemt ikke meningen og vi har derfor tilladt os at sende dig en ny hvor printet sidder som det skal og forhåbentligt i bedre kvalitet. Desværre har vi ikke mulighed for at vælge at få ens pakke leveret til en pakkeshop men når vi afsender varen med f.eks GLS kan man på deres hjemmeside ændre leveringen til en pakkeshop. Så snart vi er klar til at afsende den nye nøglering, vil du på mail modtage track and trace informationer og vil dermed være i stand til at ændre leveringen til en pakkeshop på deres hjemmeside. Med venlig hilsen Vistaprint kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

I had ordered one

17. okt. 2022 | Ervin

it doesn't come out live as it looked when it was designed...it became unreadable and therefore unusable for me 😐

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Kære Ervin Tak for din anmeldelse. Det er beklageligt at den bestilte nøglering ikke levede op til din forventning. Vi har kigget på din bestilling og har fortaget nogle få ændringer for at designet/tekst ses tydligere og vi har dermed oprettet en "erstatningsordre" til dig på en ny nøglering. Dette er omkostningsfrit for dig. Du vil få besked på mail så snart "erstatningsordren" er på vej til dig. Vi håber at du bliver glad for den nye forsendelse. Med venlig hilsen Vistaprint kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-2

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk