Loading...

Skær gennem støjen med flotte og unikke flag.

  • 3 størrelser
  • 110 g/m² polyester
  • Flag alene eller sæt med flag og stang
  • Mulighed for enkelt- eller dobbeltsidet tryk
  • Fremstillet af 95 % genanvendt polyester

Fang forbipasserendes opmærksomhed Søger du en nem og effektiv måde at tiltrække fodgængere på? Vores kioskflag er perfekte til at pynte på butiksfacader eller vægge. Hjælp kunderne med at finde din butik på travle gader, eller komplementer din pavillon med et brandet flag. Alternativt kan du bruge dem i butikken til at hjælpe kunderne med at finde rundt, hvis du f.eks. har brug for at markere forskellige afdelinger i butikken eller reklamere for udsalg.

Indendørs eller udendørs brug Vores kioskflag er en enkel, elegant løsning, som ikke fylder særligt meget. Vi tilbyder både enkelt- og dobbeltsidet tryk på vores flag, som fås i 3 forskellige størrelser, og de kan bestilles med eller uden stang. Og hvis du på et tidspunkt til ændre dit budskab, hvis der f.eks. er januarudsalg, eller du har modtaget nye produkter, kan du bestille flagdugen alene.

Intuitiv designproces Upload din grafik for at begynde at designe dine kioskflag, eller vælg mellem vores mange designskabeloner. Derefter klarer vi resten med tryk og forsendelse af dine vægmonterede flag. Din bestilling ankommer i tiptop-form, klar til at blive bemærket.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk