Loading...

Skil dig ud, engager de besøgende og boost salget fra alle vinkler med firesidede gulvskilte.

  • 2 størrelser
  • 2 materialer
  • Fritstående skilt
  • Let
  • Nemt at samle

Gør indtryk
Få mest mulig opmærksomhed til næste arrangement eller sammenkomst med et firesidet, fritstående gulvskilt. Med tryk på alle sider kan du vise din virksomhed frem fra alle vinkler. Det er en sjov og praktisk måde at få dit budskab set på og tiltrække kunder – perfekt til at dele oplysninger til konferencer, koncerter eller arrangementer, hvor du gerne vil ses.

Nemme at bruge
Skiltene fås i to forskellige materialer – bølgeplastik og akyprint. Bølgeplastik er et 3,5 mm tykt letvægtsmateriale med bicellestruktur, imens akyprint består af 3,5 mm polypropylenplastik med et mørkegråt panel med boblestruktur. Der er 2 forskellige størrelser at vælge imellem. Det mindste skilt er 33 x 33 x 200 cm, og det største er 70 x 70 x 200 cm. Disse skilte er designet til at være nemme at tilpasse, og de er en fleksibel og omkostningseffektiv løsning til virksomheder af enhver størrelse. De er nemme at sætte op, lette at bære og robuste nok til at kunne holde til flere arrangementer.

Sådan fungerer det
Start designprocessen ved at vælge den størrelse og det materiale, der passer til dine behov. Derefter kan du sætte dit eget præg ved at tilføje et personligt tilpasset design og alle de nødvendige detaljer. Hvis du får brug for hjælp undervejs, har vi eksperter, der står klar til at besvare dine spørgsmål. Når du er tilfreds med resultatet, tager vi over med professionelt tryk og forsendelse af dine produkter til dig. Dine firesidede gulvskilte ankommer klar til at trylle for dig og din virksomhed.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk