Gå direkte til hovedindhold
Loading...

CottoVer® poloshirt i piqué til herrer

Stil møder komfort med denne poloshirt lavet af 100 % økologisk fairtrade-bomuld. Broder dit logo eller budskab i levende farver. Fås også til damer. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Farve
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Føl dig godt tilpas, og se professionel ud.

  • 200 g/m², 100 % økologisk fairtrade-bomuld
  • Knapstolpe med 2 knapper
  • Flad krave
  • Størrelser fra S til 4XL
  • Fås også til damer

Dekoration: Broderi

Plejeanvisninger: Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørretumbles. Stryges ved maks. 200 °C.

Et behageligt valg Denne specialdesignede poloshirt er lavet af 100 % økologisk fairtrade-bomuld og er ideel til uniformer, hotel og restaurant, arrangementer eller fritidstøj. Den er OEKO-TEX®-certificeret, hvilket betyder, at den er fri for skadelige kemikalier og er skånsom mod huden.

Et musthave til garderoben Hvis der er én ting, der aldrig går af mode i din garderobe, ville det være en klassisk poloshirt. Pift den op med et par chinos for at få et smart udseende, eller ned med jeans eller Bermuda-shorts for at få et afslappet look til weekenden.

En hurtig designoplevelse Du kan tilføje alle de detaljer, du vil – som billeder og tekst – og vælge den helt rigtige farve for at få dit logo til at skille sig ud. Vi specialdesigner og leverer din poloshirt professionelt, og når du modtager den, står den skarpt og er klar til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk