Loading...

Gymnastikpose med tryk

Udtryk dig, som du vil med denne gymnastikpose med tryk. Få dit budskab trykt i klare farver – dit yndlingsbillede, dit logo eller andet. Se yderligere oplysninger

Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Holdbare poser med farverigt totaltryk.

  • Eksklusivt Vista-produkt
  • Holdbart materiale i 100 % polyester med nylonsnøre
  • Kant til kant-tryk på for- og bagside
  • 45 cm høj x 35 cm bred
  • Rumindhold op til 12 liter

Dekoration: Farvetryk (sublimationstryk)

Plejeanvisninger: Kun pletrensning. Vi anbefaler ikke vask i maskine, hvis trykket skal forblive flot og klart.

Bemærk: Fyld hele designområdet for at få de bedste resultater. Tomme områder på designområdet vil fremstå som hvide på den færdige pose.

Robust og pålidelig
Denne taske er altid en god hjælp. Snorene er kraftige og behagelige at bære – og det tykke materiale gør det til en af de mest holdbare gymnastikposer i vores kollektion. Den er også let og nem at pakke sammen, så den kan tages med i skole, til arrangementer eller de daglige ærinder.

Uendelige designmuligheder
Udbred dit budskab! Fuldt dækkende tryk – på begge sider – i flotte, præcise farver. Upload hvad som helst, fra dine yndlingsbilleder til firmalogoet og meget andet. Udtryk din stil i det daglige, eller overrask venner og familie med en smuk, praktisk gave.

Nem at lave
Vores interaktive designstudie gør det nemt at personalisere din task – og så er det sjovt! Vi viser dig en forhåndsvisning af designet, inden du bestiller, så alt er, som det skal være. Du kan endda tale med vores hold af designere, hvis du har brug for hjælp med dine ideer.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk