Dit navn er dit brand.

Få dit eget domænenavn, og begynd at opbygge dit brand, så kunderne ved, hvor de kan finde dig.

Vista x Wix Domain name

Hvad er et domænenavn, og hvorfor er det vigtigt?

Et domænenavn er din adresse på internettet. Det rette domænenavn hjælper de besøgende med at finde dig online, giver dit brand troværdighed og får straks din hjemmeside til at virke professionel. Start nu – find det rigtige domænenavn til din virksomhed, og opbyg en komplet tilstedeværelse på internettet med Vista x Wix.

Hvorfor skal du købe dit domæne gennem Vista x Wix?

Vista x Wix tilbyder en alt i ét-løsning til at komme i gang med at opbygge din komplette, professionelle onlinetilstedeværelse. Registrer dit gratis hjemmesidedomæne hos Vista x Wix, og få problemfri integration med produkterne fra Wix.

Et årsabonnement indeholder en rabatkupon til et gratis domæne i et år.

Search for a domain

Domænesikkerhed

Wix foretager privat domæneregistrering, hvilket betyder, at dine personlige oplysninger holdes sikre, så du undgår spam fra tredjeparter.

Få hjælp døgnet rundt

Vores supportteam er klar til at hjælpe. Chat med os, læs artikler og se gratis videovejledninger for at finde de svar, du mangler.

Gratis webhosting

Når du bygger din hjemmeside med Wix, kan du også være sikker på, at du automatisk får gratis hosting på vores pålidelige servere i skyen.

Skab din egen tilpassede hjemmeside

Start med en skabelon, byg selv det hele fra bunden, eller få lavet en hjemmeside kun til dig med Wix ADI. Brug hundredvis af gratis designfunktioner til at skabe præcis den hjemmeside, du ønsker, og tilføj professionelle værktøjer til administration og vækst af din onlinebutik.

Når du klikker på ”Start nu helt gratis” og opretter en Vista x Wix-konto, har du læst og accepteret Vilkår for brug fra Wix samt anerkendt Fortrolighedspolitik fra Wix. Vista og Wix deler dine oplysninger med hinanden samt i henhold til deres persondatapolitikker.

Over 4 millioner kunder har valgt Wix.

Slut dig til dem, og find det bedste domæne til din virksomhed.