Loading...

Gør din post til en brandingmulighed.

  • 3 størrelser
  • Lodret eller vandret
  • 380 g/m² g gsm hvidt pap
  • Heldækkende fuldfarvetryk
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt fremskaffede materialer

Enkel, postkassegodkendt markedsføring
Leder du efter en kreativ måde at øge dit postemballage-look på? Med vores nemme designproces kan du tilføje din virksomheds logo eller budskab (eller begge dele). Vores specialdesignede papkuverter er alsidige og nemme at bruge og er dimensioneret til at passe til gavekort, dokumenter, invitationer og meget mere.

Løsninger, der skiller sig ud
Vores papkuverter trykkes i fuld farve og er brugervenlige med en selvklæbende lukning, der sikrer, at dine produkter forbliver på plads under transport. De åbnes nemt ved at hive i en flap. Med en række forskellige størrelser og designmuligheder at vælge imellem kan du skabe en stilfuld pakke, der skiller sig ud i posten eller i modtagerens hænder.

Fuldt tilpasselig oplevelse
Kom i gang ved at se vores skabeloner med eller uden tema og til forskellige brancher, som du nemt kan tilpasse og sætte dit eget præg på. Hvis du allerede har et design eller logo klar, skal du blot uploade det til vores 3D-studie, hvor du kan tilføje dine egne detaljer som baggrunde, mønstre eller tekst. Når du er færdig, klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk