Loading...

Papkuverter

Beskyt din udgående post og promover dit brand med FSC®-certificerede papkuverter. Udforsk tilpassede størrelser, finishes og nemme designuploads. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Antal
 
Start designDesign fra bunden
100 % tilfredshedsgaranti

Gør din post til en brandingmulighed.

  • 5 størrelser
  • 3 forskellige finishes
  • Vægt 380 g/m² upolstret hvidt pap
  • Hurtigforseglende klæbemiddel
  • Afrivningsflig for hurtig åbning
  • Heldækkende fuldfarvetryk
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt fremskaffede materialer

Enkel, postkassegodkendt markedsføring

Leder du efter en kreativ måde at øge dit postemballage-look på? Og med vores nemme designproces kan du tilføje din virksomheds logo eller budskab (eller begge dele!). Vores specialdesignede papkuverter er alsidige og nemme at bruge og er dimensioneret til at passe til kuponer, fotoalbum, cd'er, dvd'er og meget mere.

Nemme, iøjnefaldende muligheder

Vores papkuverter med fuldfarvetryk er lavet af ansvarligt fremskaffede materialer og inkluderer en selvklæbende forsegling, der sikrer, at dine produkter forbliver sikre under transporten. Og med en række forskellige størrelser og designmuligheder at vælge imellem kan du skabe en stilfuld pakke, der skiller sig ud i posten eller i modtagerens hænder.

Fuldt tilpasselig oplevelse

Er du klar til at designe? Med vores 3D-designstudie er det nemt og stressfrit at designe dine papkuverter. Når du har uploadet dit logo eller billede, skal du tilføje specialdesignede detaljer som baggrunde, mønstre og skabeloner for at sammensætte et iøjnefaldende design. Når du er færdig, klarer vi resten – professionel print og forsendelse af din bestilling. Din specialdesignede kreation ankommer ren, pæn og klar til at vise frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk