Loading...

Gør pakningen nemmere med selvlåsende kasser, der er klar til at blive sendt af sted

  • 3 forskellige størrelser
  • 1,8 mm hvid eller brun E-flute-bølgepap
  • Fås med indvendigt og udvendigt tryk
  • Selvlåsende bund
  • Låg med flapper
  • Genanvendelig

Praktisk og smart
Med selvlåsende kasser (kaldes også kasser med automatbund) låses bunden automatisk på plads for at beskytte dine produkter under transport og opbevaring. Du kan få tryk både udvendigt og indvendigt, så du kan virkelig få dine selvlåsende forsendelseskasser til at skille sig ud og blive bemærket, hvorend de kommer hen.

Smart til forsendelse og opbevaring
Selvlåsende kasser er ideelle til opbevaring og forsendelse af større eller flere produkter. Vores forsendelseskasser med automatbund fås i 3 størrelser, og du kan vælge mellem hvidt og brunt pap. De er velegnede til prøvepakker, firmagaver, abonnementsæsker og meget mere. Derudover kan du starte med at bestille en enkelt kasse, hvis du ikke er sikker på størrelse eller udseende, og derefter bestille flere.

Intuitiv designproces
Upload dit eget design eller brandlogo for at komme i gang. Når du har gjort det, kan du tilføje baggrunde, farver eller tekst for at skabe dit unikke look. Med vores nye 3D-designstudie kan du tjekke dit design fra alle vinkler, før du får det trykt, for at sikre, at det bliver helt perfekt. Derefter tager vi over. Dine selvlåsende forsendelseskasser vil blive trykt og pakket, så de er klar til dig ved leveringen.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk