Loading...

Sæt din branding på takeaway med specialfremstillede fødevarebakker.

  • 7 størrelser
  • Antal: 100-10.000 stk.
  • Skarpt fuldfarvetryk
  • Fødevaresikkert Delipac©-materiale
  • 100 % genanvendelige og kompostbare

Smart og billig markedsføring
Leder du efter en smart markedsføringsløsning, der både er prisvenlig og strategisk? Med vores takeaway-bakker tager dine kunder dit logo med sig og reklamerer for din virksomhed, imens de spiser. Så nemt kan det være – din virksomhed bliver set, og dine kunder kan bevæge sig rundt. Fra handelsmesser til foodtruck-events, pop op-caféer og markeder – med specialdesignede fødevarebakker kan du blive set fra alle sider.

Praktisk design og nemme at samle
Disse bakker er fremstillet af genanvendeligt Delipac©-pap, og de er stabile nok til både varme og kolde fødevarer – f.eks. dybstegte lækkerier, bagværk og friske snacks. Desuden kan de både lægges i fryseren og sættes i mikroovnen, og de er nemme at samle. Vores takeaway-bakker er også praktiske til afslappede middage med vennerne eller events, hvor det er nemmest at nyde sin mad stående.

Tilpasses nemt i vores 3D-studie
Klar til at lave dine helt egne fødevarebakker til takeaway? Start med at vælge den perfekte størrelse, og gå så i gang med at tilpasse i vores 3D-designstudie. Upload dit brands logo, billeder eller andre særlige detaljer som mønstre og skrifttyper på ydersiden af bakken. Når du er færdig, kan du se en 3D-forhåndsvisning af det færdige resultat, før du bestiller. Dine personligt tilpassede bakker ankommer klar til at blive samlet og glæde kunderne.

VistaPrint har designskabeloner til Fødevarebakker i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk