Loading...

Fødevarebakker

Sørg for, at dit brand er synligt på farten med personligt tilpassede fødevarebakker til takeaway. Specialdesignede til kontakt med fødevarer med holdbart Delipac©-materiale. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse (B x D x H)
Antal
 
Start designDesign fra bunden
100 % tilfredshedsgaranti

Sæt din branding på takeaway med specialfremstillede fødevarebakker.

  • 7 størrelser
  • Antal: 100-10.000 stk.
  • Skarpt fuldfarvetryk
  • Fødevaresikkert Delipac©-materiale
  • 100 % genanvendelige og kompostbare

Smart og billig markedsføring
Leder du efter en smart markedsføringsløsning, der både er prisvenlig og strategisk? Med vores takeaway-bakker tager dine kunder dit logo med sig og reklamerer for din virksomhed, imens de spiser. Så nemt kan det være – din virksomhed bliver set, og dine kunder kan bevæge sig rundt. Fra handelsmesser til foodtruck-events, pop op-caféer og markeder – med specialdesignede fødevarebakker kan du blive set fra alle sider.

Praktisk design og nemme at samle
Disse bakker er fremstillet af genanvendeligt Delipac©-pap, og de er stabile nok til både varme og kolde fødevarer – f.eks. dybstegte lækkerier, bagværk og friske snacks. Desuden kan de både lægges i fryseren og sættes i mikroovnen, og de er nemme at samle. Vores takeaway-bakker er også praktiske til afslappede middage med vennerne eller events, hvor det er nemmest at nyde sin mad stående.

Tilpasses nemt i vores 3D-studie
Klar til at lave dine helt egne fødevarebakker til takeaway? Start med at vælge den perfekte størrelse, og gå så i gang med at tilpasse i vores 3D-designstudie. Upload dit brands logo, billeder eller andre særlige detaljer som mønstre og skrifttyper på ydersiden af bakken. Når du er færdig, kan du se en 3D-forhåndsvisning af det færdige resultat, før du bestiller. Dine personligt tilpassede bakker ankommer klar til at blive samlet og glæde kunderne.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk