Loading...

Gør dine suppebægre lige så lækre, som din suppe smager.

  • Rumindhold: 500 ml
  • Vælg imellem papir og PE-belagt materiale
  • Bestil ned til 1 stk.
  • Lavet af komposterbare eller genanvendte materialer
  • Låg medfølger

Vis din suppe frem
Laver du byens bedste suppe? Hvordan vil du sprede budskabet, så alle ved, hvor de kan få den? Sørg for, at de ved lige, hvor de skal gå hen med tilpassede suppebægre, som dine kunder nemt kan tage med og nyde. Sæt din unikke branding og dit logo på disse komposterbare og genanvendelige suppebægre, så de er klar til at få opmærksomhed på Instagram.

Suppe og meget andet
Selvom de hedder suppebægre, kan de mere end det. De er også perfekte til pasta, nudler, chili eller endda curry på farten. Uanset om du serverer din mad fra foodtrucks og på markeder, leverer catering til events eller tager imod bestillinger i din restaurant, så er vores suppebægre med låg en uvurderlig tilføjelse til din fødevareemballage.

Intuitiv 3D-designproces
Kom i gang ved at uploade dit eget design eller gå på opdagelse i vores galleri med skabeloner, der kan tilpasses, til f.eks. caféer og restauranter. Herefter kan du gennemse dit design i 3D for at sikre, at det er perfekt, før vi tager os af resten. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til at designe dine suppebægre.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk