Loading...

Få kunderne til at reklamere for dig med brandede takeawaybokse

  • Vælg mellem 8 størrelser
  • 360 g/m² Delipac©-pap
  • Olie- og fedtbestandig belægning
  • Egnet til fryser og mikroovn
  • Fås i mængder fra 100 til 10.000
  • Genanvendelig og komposterbar

Indbydende nok til at spise
God mad handler om smag, aroma og selvfølgelig præsentation. Vores flotte og moderne takeawaybokse af pap er lige det, du skal bruge. Denne prisbillige emballagemulighed giver maden en Insta-værdig stil og hjælper med at efterlade et varigt indtryk. Ydermere kan du tilføje dit logo på ydersiden og dermed gøre hver bestilling til en mulighed for, at kunderne lægger mærke til dit brand.

Smart design
Vores takeawaybokse af pap har et vippelåg, der beskytter indholdet. De er også lette at lukke, så du kan pakke ordrene hurtigt – praktisk, når det skal gå hurtigt. Er du træt af fedtpletter og gennemblødte beholdere? Det unikke Delipac©-materiale har en vandbaseret belægning, der er fødevaresikker og fedtbestandig. (Friturestegt mad? Lækre croissanter fulde af smør? Det er ikke noget problem). Og så er Delipac© genanvendeligt og komposterbart.

3D-tilpasning
Vælg mellem 8 forskellige størrelser for at begynde at designe. Find så vores 3D-designstudie, hvor du kan tilføje dit logo, grafik og mønstre for at skabe en mindeværdig emballage. Når du har afgivet din bestilling, trykker og sender vi dine bokse. Når du modtager dine takeawaybokse, kan du straks samle dem og fylde dem med kager, sandwich, salater og meget mere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk