Loading...

Pak dine produkter ind som gaver med foldede gaveæsker.

  • 11 størrelser
  • 3 lamineringsmuligheder
  • Foldbare, overlappende endeflapper
  • Dækkende fuldfarvetryk
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Præsentation betyder alt
Leder du efter en måde at gøre din emballage mere spændende på? Tjek vores tilpassede foldede gaveæsker, som er designet til at gøre alt, hvad du putter i dem, lidt mere sofistikeret – uanset om det er et produkt eller en gave. Deres elegante udseende gør dem velegnede til smykker, søde sager, tøj og andre gaver som et raffineret komplement til dit brand. Vores foldede gaveæsker med tryk er nemme at samle og gør med sikkerhed et godt indtryk på både kunder og venner og bekendte.

Et fint sortiment til dit sortiment
Det holdbare laminerede papir og den bløde, fløjlsagtige finish sikrer, at dine æsker gør varigt indtryk og samtidig yder formidabel beskyttelse. Foldede gaveæskers unikke form hjælper dem med at skille sig ud fra mere traditionel emballage, og med 3 lamineringsmuligheder, flot fuldfarvetryk og 11 størrelser at vælge imellem kan du med sikkerhed finde en foldet gaveæske, der passer til dine behov.

Enkel designproces
Klar til at lave dine egne foldede gaveæsker med tryk? Udforsk vores galleri med designskabeloner, som er nemme at tilpasse (eller upload dit eget design). Tilføj dine unikke detaljer – tekst, logo, farver osv. – så ordner vi resten. Dine æsker bliver trykt, pakket og sendt på professionel vis, klar til at sprede smil hos modtageren.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk