Loading...

Få plads til papirer, tøj og meget andet i æsker, der er skræddersyet til kompakte produkter

  • 5 størrelser
  • 4 materialer
  • Nemme at samle
  • Intet minimumsantal
  • Heldækkende fuldfarvetryk
  • Fås i FSC®-certificeret materiale

Smal og elegant
Har du brug for æsker, der er designet til flade produkter? Vores forsendelsesæsker er skræddersyet til at fremvise dokumenter, magasiner, tøj og andre kompakte produkter under events – og se godt ud imens. Den unikke form og foldelukning kombineret med muligheden for komplet tilpasning betyder, at du kan skabe iøjnefaldende forsendelsesæsker, som er nemme at samle og skiller sig ud fra mængden.

Form og funktion
Det er ikke kun dit design, der påvirker, hvordan dine forsendelsesæsker kommer til at se ud. Vores forskellige materialer vil fremhæve det look, du går efter, uanset hvordan din branding ser ud. Vores traditionelle valgmuligheder er velegnede til de fleste produkter, imens vores unikke materialer kan bidrage til, at du skiller dig ud ved events og messer. Uanset om du vil have noget stort og farvestrålende eller noget mere diskret, kan vores forsendelsesæsker levere varen.

Dit brand, dine æsker
Klar til at lave dine helt egne forsendelsesæsker? Designprocessen er let og problemfri. Du kan tilføje dit eget design, imens vores designeksperter står klar på sidelinjen, hvis du får brug for en hjælpende hånd. Tilføj de sidste detaljer som logoer eller budskaber, og det var det! Dine forsendelsesæsker er nu klar til, at vi kan trykke og sende dem til dig. Det bliver ikke meget nemmere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk