Loading...

Lav praktiske pakker, der kan gives væk, med vores gaveæsker med håndtag.

  • Vælg mellem 3 størrelser
  • 2 typer pap
  • Klart tryk i fuld farve
  • Ikke egnet til fødevarer
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Sikker emballage, der er nem at bære
Vil du sætte et unikt præg på dit produkt eller gaveindpakning? Så kan du få det her med vores gaveæsker med håndtag. Som navnet antyder, har denne æske håndtag, der gør det nemt og sikkert at bære det, der er indeni. Denne æske er egnet til alt fra smykker til slik. Du skal blot sørge for, at alle dine lækre fødevarer er pakket ind, da pappet ikke er egnet til kontakt med fødevarer. Alt i alt er denne æske en unik måde at give gaver på, mens du samtidig får vist dit brand tydeligt.

Specialdesignet branding, samlet på få minutter
Vores æsker med håndtag er en smart emballageløsning, der er FSC®-certificeret. Det betyder, at de er fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer. Og så kan du vælge mellem klassisk pap og premium ubestrøget pap – begge er lette, men meget holdbare. De er også meget lette at samle og kan sendes i tide. Og med 3 forskellige størrelser at vælge mellem kan du lave en passende pakke, som dine kunder ikke kan vente med at åbne.

Intuitiv designoplevelse
Er du klar til at designe dine egne gaveæsker med håndtag? Det er nemt og problemfrit at lave dine egne gaveæsker med håndtag med vores 3D-designstudie. Du skal bare uploade dit logo eller billede og tilføje specialdesignede detaljer som grafik og mønstre for at sammensætte et iøjnefaldende design. Når du er færdig, klarer vi resten – professionel print og forsendelse af din bestilling. Dine gaveæsker med håndtag ankommer klar til at blive samlet og vist frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk