Loading...

Saml let et elegant look. Kasser med automatbund sikrer produkter med stil.

  • 9 forskellige størrelser
  • 2 forskellige typer pap
  • 3 forskellige lamineringer
  • Kasse med automatbund
  • Mulighed for tryk på indersiden
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Smart design med låst bund
Ikke alle kasser kan holde til at vise dine produkter flot frem. Vores kasser med automatbund lukker automatisk, når du åbner dem, hvilket skaber en sikker bund til tungere genstande såsom lys, krus og krukker. Tilføj soft touch-laminering for at gøre kassen lidt mere luksuriøs.

Pak varerne med stil
Hvis du er på udkig efter robuste produktæsker, der er nemme at samle og også ser flotte ud – så se her. De fås i belagt eller ubestrøget pap, og med de 3 lamineringsmuligheder kan du tilpasse dine kasser med automatbund, så de kan hjælpe dig med at opbygge dit brand, mens de beskytter dine produkter. De fås i 9 forskellige størrelser, så du nemt kan finde en kasse med automatbund, der passer til dine behov.

Enkelt design
Vælg din størrelse, lamineringstype og pap for at komme i gang. Herefter kan du uploade dit unikke design eller logo til vores 3D-studie. Tilpas dine kasser med automatbund, som du vil, og tilføj for eksempel baggrunde, farver eller tekst. I vores 3D-designstudie kan du tjekke dine kasser fra alle vinkler, så du ved, de ser helt rigtige ud, før du bestiller dem. Når du er færdig, tager vi os af resten og leverer dine kasser med automatbund til dig, klar til at imponere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk