Loading...

Kasser med kuvertbund

Ekstra støtte til tunge eller skrøbelige varer med vores kasser med kuvertbund. Fås i forskellige størrelser og med tryk på inder- og yderside. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Materiale
Antal
 
Start designDesign fra bunden
100 % tilfredshedsgaranti

Pak dine tunge produkter ned i vores holdbare kasser med kuvertbund og tryk

  • 9 størrelser
  • 3 materialer
  • Nemme at samle
  • Velegnede til tunge og skrøbelige varer
  • Tryk på inder- og yderside
  • Intet minimumantal
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Holdbar og robust
Har du brug for mere robuste kasser, men ikke lyst til at skifte emballage med tryk ud med tykt, brunt pap? Vores kasser med kuvertbund er, lige hvad du leder efter. De kan tilpasses indeni og udenpå med fuldfarvetryk, og de er skræddersyede til tunge, men skrøbelige varer. Desuden er de nemme at samle: Fold først den største flap og derefter de to sideflapper. Til slut foldes den fjerde flap ind i de andre. Transportér dine varer uden bekymringer, uanset om du sælger keramik eller produkter i dåser eller glas.

Professionel præsentation
Glem alt om kedelige kasser – vores kasser med kuvertbund ser ikke bare professionelle ud, de fås også i 9 forskellige størrelser, og de kan tilpasses indeni og udenpå med fuldfarvetryk. Vælg imellem tre forskellige materialer, og lav emballage, der beskytter dine produkter uden at gå på kompromis med din branding.

Intuitiv designproces
Klar til at designe dine kasser med kuvertbund? Når du har valgt en størrelse og et materiale, kan du tilføje dit design. Det er en perfekt mulighed for at sætte dit logo i fokus eller tilføje budskaber til dine kunder. Og hvis du løber ind i problemer, står vores designteam altid klar til at hjælpe. Når du er tilfreds, bliver dine kasser med kuvertbund sendt direkte til dig, klar til at blive samlet.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk