Loading...

Overrask og imponer dine kunder med disse skuffeæsker, der viser dit brand frem.

  • 9 forskellige størrelser
  • 2 forskellige typer pap
  • 3 forskellige finishes
  • Mulighed for tryk på indersiden
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Sikker emballage med skuffedesign
Skab et særligt øjeblik, når produktet afsløres, og få dit brand til at skille sig ud. Åbningen på disse skuffeæsker minder om en tændstikæske, og det unikke design gør oplevelsen, når æsken åbnes, til noget helt unikt og mindeværdigt. De specialdesignede skuffeæsker fås i 9 forskellige størrelser og med 3 forskellige lamineringsmuligheder, så de er perfekte til at fremvise produkter i høj kvalitet som smykker og tilbehør, chokolade, håndlavede sæber og meget andet.

Din helt egen branding, udenpå og indeni
Uanset om du vælger skuffeæsker i pap med eller uden belægning, er de ansvarligt producerede og åbne i enderne, så de er nemme at åbne og lukke. Med flere størrelser og lamineringer at vælge imellem kan du skabe en specialdesignet pakke, som dine kunder slet ikke kan vente med at åbne (eller vise frem til venner og familie). Og du kan bruge hele ydersiden til tryk i fuld farve, så der er masser af plads til at vise dit brand frem.

Enkel designoplevelse
Du starter med enten at tilpasse en skabelon fra vores galleri eller uploade dit eget, unikke logo. Derefter kan du tilføje dine egne detaljer som baggrunde, farver eller tekst for at skabe et iøjnefaldende design. Med vores 3D-designstudie er det nemt at gøre dit design helt perfekt. Du vil kunne se det fra alle vinkler for at sikre, at det er, som det skal være, før det trykkes. Når du er færdig, laver vi dine skuffeæsker, så de er klar til at imponere dine kunder.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk