Loading...

Skuffeæsker

Skab en uforglemmelig unboxing-oplevelse med specialdesignede skuffeæsker. FSC®-certificeret produkt. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse (B x H)
Antal
 
Start designDesign fra bunden
100 % tilfredshedsgaranti

Giv din emballage en elegant, avanceret appel med skuffeæsker.

  • 9 forskellige størrelser
  • 2 forskellige typer pap
  • 3 forskellige finishes
  • Mulighed for tryk på indersiden
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt fremskaffede materialer

Sikker emballage, der kan skubbes ud
Ønsker du at tilføje noget særligt til dit produkt eller din gaveemballage? På samme måde som en tændstikæske er vores skuffeæsker af pap lavet af en ydre skal, der er åben i begge ender, og en separat, indvendig æske. Dette unikke design gør det nemt for dig at gøre din produkt-unboxing til en endnu mere mindeværdig oplevelse. Uanset om dine produkter spænder fra eksklusive smykker og chokolade til håndlavede sæber, så har vi, hvad du skal bruge.

Specialdesignet branding, indvendigt og udvendigt
Vores klassiske og premium ubestrøgede papæsker er ansvarligt fremskaffet og har en åben ende for nem åbning og lukning. Med flere størrelser og finishes at vælge imellem kan du skabe en specialdesignet pakke, som dine kunder ikke kan vente med at åbne (eller vise frem til venner og familie). Og med tryk på indersiden kan du sammensætte et brandet look både indvendigt og udvendigt.

En enkel designoplevelse
Er du klar til at designe din skuffeæske? Med vores 3D-designstudie er det nemt og stressfrit at designe dine skuffeæsker. Når du har uploadet dit logo eller billede, skal du tilføje specialdesignede detaljer som baggrunde, mønstre og skabeloner for at sammensætte et iøjnefaldende design. Når du er færdig, klarer vi resten – professionel print og forsendelse af din bestilling. Din specialdesignede skuffeæske ankommer ren, pæn og klar til at vise frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk