Loading...

Lav smart emballage, der ikke bliver overset, med holografiske etiketter.

  • 15 størrelser
  • 5 former, inkl. en form, der kan tilpasses
  • Vandtæt regnbueplastik
  • Levende fuldfarvetryk
  • Fra 100 til 5.000 stk.

Nem og iøjnefaldende effekt, der tiltrækker kunder
Vil du gerne prøve noget nyt til din næste event? Med personligt tilpassede hologrametiketter får dit logo et nyt look på en sjov og nem måde. Vores etiketter er trykt på holdbart UV- og vejrbestandig plastik med en farverig, tredimensionel effekt, så de har et design og look, der fanger kundernes opmærksomhed og skiller sig ud.

Robuste og holdbare
Holografiske etiketter er lavet af reflekterende plastik, som giver dit design eller logo en iøjnefaldende glans, og de er velegnede både som dekoration og til produkter og emballage. Det stærke klæbemiddel gør dem UV- og vejrbestandige – bare sørg for at sætte dem på en glat, tør overflade for at optimere levetiden. Holografiske etiketter fås i en lang række former og størrelser – du kan også lave din egen form.

Nemme at designe
Vælg en form for at begynde at designe. Hvis du vælger en standardform, har du mulighed for at gennemse dine skabeloner, som kan tilpasses, eller designe din egen. Hvis du vælger en tilpasset form, opretter vores designstudie automatisk en skærelinje til dit klistermærke, når du har uploadet dit logo eller din grafik, hvorefter du kan tilpasse det yderligere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk