Loading...

Lav iøjnefaldende emballage med slidstærke plastiketiketter.

  • 15 forskellige størrelser
  • 5 former, herunder en tilpasset form
  • 4 materialetyper
  • Tilskåret rulle
  • Fuldfarvetryk
  • Antal fra 100 til 5.000 stk.

Flere forskellige materialer
Mangler du en sjov måde at gøre din emballage flottere på? Personligt tilpassede plastiketiketter er klar til at arbejde for dig. Lav gennemsigtige klistermærker, der går i et med dine produkter og viser dit logo frem samtidig, eller vælg en hvid baggrund, der gør dit design iøjnefaldende. Hvis du føler dig modig, kan du prøve etiketter med holografisk baggrund.

Alsidige etiketter
Vores personligt tilpassede plastiketiketter er lavet af holdbart, vandafvisende materiale, og de er nemme at sætte på glas, æsker, poser og meget andet. De fås i et udvalg af størrelser og former – du kan endda lave dine egne former, der passer til netop dit design. Og med et bagpapir i plastik, der let kan fjernes, vil dine klistermærker blive ved med at se flotte ud.

Tilpas, tryk, send
Med vores designstudie kan du uploade dit logo eller din grafik og begynde at tilpasse designet med det samme. Vælg en baggrundsfarve og derefter en personligt tilpasset eller standardformet skærelinje til dine etiketter. Når dit design er færdigt, sender du det ind, og dine plastiketiketter ankommer klar til brug og klar til at blive bemærket. Hvis du har spørgsmål undervejs, kan du chatte med vores eksperter ved at klikke på “Vi er klar til at hjælpe” i nederste højre hjørne af designvinduet.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk