Loading...

Etiketter på rulle

Løft din branding op på et højere niveau med professionelle klistermærker, der er fremstillet til brug i store mængder. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, samt vores nemme upload-funktion. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Former
Størrelse
Materiale
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Gør noget ekstra ud af din branding.

-15 størrelser

  • Mulighed for egne former
  • 15 materialetyper
  • 33 cm brede eller gennemskårne ruller (diameter på 7,6 cm)
  • Klart farvetryk
  • Antal fra 100 til 5000 stk.

Sæt din branding på alt

Søger du en stressfri metode til at sikre et professionelt udseende på poser, kasser, flasker og andet? Vores specialdesignede etiketter på rulle er et godt valg til virksomheder, der har store varelagre. Kvalitet, bekvemmelighed og omkostningseffektivitet – alt sammen i ét produkt.

Til inden- eller udendørs brug

Du kan vælge mellem en række materialer, former og typer finish. Uanset om du er på udkig efter etiketter, du kan sætte på tørvarer eller væsker, kan vi hjælpe dig – klik på fanen Valgmuligheder for at få flere oplysninger. Eftersom dine etiketter leveres på en rulle, er de lette at anvende – og at opbevare på lidt plads.

Intuitiv designoplevelse

Upload dit eget design, eller udforsk vores udvalg af muligheder, hvor du kan tilpasse alt fra form og størrelse til farve og materiale. Vores designværktøjer vejleder dig igennem de forskellige trin – og du kan altid kontakte en designer, hvis du får brug for hjælp. Når du har lagt sidste hånd på værket, trykker vi professionelt dit design på dit valg af materiale. Dine specialdesignede etiketter på rulle vil ankomme i tip-top stand og klar til brug.

Stakkede etiketter på rulle

VistaPrint har designskabeloner til Etiketter på rulle i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk