Gå direkte til hovedindhold

Etiketter på rulle

Løft din branding op på et højere niveau med professionelle klistermærker, der er fremstillet til brug i store mængder. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, samt vores nemme upload-funktion. Se yderligere oplysninger

Form
Størrelse
Materiale
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 15 størrelser
  • Mulighed for egne former
  • Upload og klar designproces
  • 15 materialetyper
  • 33 cm brede eller gennemskårne ruller (7,6 cm diameter)
  • Klart farvetryk
  • Antal fra 100 til 5000 stk.

Sæt din branding på alt

Søger du en stressfri metode til at sikre et professionelt udseende på poser, kasser, flasker og andet? Vores specialdesignede etiketter på rulle er et godt valg til virksomheder, der har store varelagre. Kvalitet, bekvemmelighed og omkostningseffektivitet – alt sammen i ét produkt.

Til inden- eller udendørs brug

Du kan vælge mellem en række materialer, former og typer finish. Uanset om du er på udkig efter etiketter, du kan sætte på tørvarer eller væsker, kan vi hjælpe dig – klik på fanen Valgmuligheder for at få flere oplysninger. Eftersom dine etiketter leveres på en rulle, er de lette at anvende – og at opbevare på lidt plads.

Intuitiv designoplevelse

Udforsk vores kollektion af designmuligheder, der kan tilpasses fuldt ud – vi har også juletemaer: Etiketter med julemanden, snefnug, jul og meget mere. Når du har fundet en favorit, kan du gøre den til din egen ved at tilføre dine egne detaljer. Vi tager os af resten og trykker professionelt dit design på dit valg af materiale. Dine specialdesignede etiketter på rulle vil ankomme i tip-top stand og klar til brug.

Stakkede etiketter på rulle

VistaPrint har designskabeloner til Etiketter på rulle i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk