Gå direkte til hovedindhold

Sæt kryds i kalenderen-magneter

Annoncer din store dag med en ny vinkel på det traditionelle. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, og det lette designupload. Se yderligere oplysninger

100 % tilfredshedsgaranti
  • 139 x 107 mm
  • Mat magnetisk ark
  • Levende fuldfarvetryk
  • Mulighed for konvolutter

Tillykke med, at I har sat en dato for jeres bryllup! Når tiden kommer til at annoncere jeres store nyheder, er køleskabsmagneter en sjov og praktisk måde at få folk til at sætte kryds i kalenderen på. På den måde vil dato, sted og andre oplysninger være øverst i folks tanker. De inviterede kan sætte magneten på køleskabet og begynde at tælle ned. Og med de lækre billeder i fotokvalitet på et slidstærkt magnetisk ark kan dine sæt kryds i kalenderen-magneter blive til gode minder efter brylluppet. Er du klar til at designe dine magneter?

Begynd med at kigge i vores udvalg af designs, der kan tilpasses. Når du har fundet et design, der passer til din stil, hjælper vi dig med at tilføje alle dine egne detaljer – billeder, navn, dato, hjemmeside og andet – i vores online designstudie. Gør dit design helt perfekt, bestil det, og lad os klare resten. Vi trykker og pakker din bestilling professionelt, og du vil modtage dine fotomagneter klar til brug ​–​ og klar til at dele med familie og venner.

VistaPrint har designskabeloner til Sæt kryds i kalenderen-magneter i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk