Loading...

Sæt kryds i kalenderen-magneter

Sørg for, at påmindelsen om din store dag kommer ud af konvolutten og pynter på køleskabet. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, og det lette designupload. Se yderligere oplysninger

Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Gør det nemmere for gæsterne at gemme – og huske – datoen.

 • 139 x 107 mm
 • Mat magnetisk ark
 • Levende fuldfarvetryk
 • Mulighed for konvolutter

Start nedtællingen
Tillykke med, at I har sat en dato for jeres bryllup! Når tiden kommer til at annoncere jeres store nyheder, er køleskabsmagneter en sjov og praktisk måde at få folk til at sætte kryds i kalenderen på. På den måde vil dato, sted og andre oplysninger være øverst i folks tanker. De inviterede kan sætte magneten på køleskabet og begynde at tælle ned.

Fra din postkasse til deres
Vores bryllupsmagneter er lavet af et holdbart, magnetisk ark. De er nemme at sætte op og er lette nok til at sende uden ekstra porto. Og da de er et forfriskende bud på traditionelle sæt-kryds-i-kalenderen kort, vil dine gæster have en dejlig overraskelse at se frem til, når de åbner konvolutten. Selv efter I har sagt "Ja", bliver sæt-kryds-i-kalenderen-magneter ofte gemt som minder, som stadig sidder fremme i lang tid efter den første bryllupsdag.

Tilpas dem efter egen smag
Er du klar til at designe dine sæt-kryds-i-kalenderen-magneter? Begynd med at kigge i vores udvalg af designs, der kan tilpasses. Når du har fundet et design, der passer til din stil, hjælper vi dig med at tilføje alle dine egne detaljer – billeder, navn, dato, hjemmeside og andet – i vores online designstudie. Gør dit design helt perfekt, bestil det, og lad os klare resten. Du vil modtage dine fotomagneter klar til brug ​–​ og klar til at dele med familie og venner.

ANMELDELSES SNAPSHOT

1 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  1
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi

Anmeldt af 1 kunder

Produktet var Ikke som forventet

14. jun. 2019 | Maj

Billedet på kortet var printet markant mørkere end det var i virkeligheden. Det endte med at være kort vi slet ikke ville sende ud.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Maj Tak for din anmeldelse, Det er beklageligt at I ikke har kunne bruge kortene. Det er altid en god ide at sikre sig at de billeder man uploader ikke er for mørke da billeder ved print kan ende med at fremstå en anelse mørkere end oprigtigt. Hvis det ikke er for sent, har jeg inde på din vistaprint konto fixet kortet. Ønsker du at prøve at bestille dem igen kan du dette uden beregning, jeg har lagt en varekredit til dig som du finder når du når til betaling. Ønsker du ikke dette, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så finder vi sammen en løsning. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-1

VistaPrint har designskabeloner til Sæt kryds i kalenderen-magneter i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk