Loading...

Notesblokke

Tilfør et kendetegnende element til alle beskeder, påmindelser og to do-lister. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, og det lette designupload. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Gør hver besked værd at huske!

  • 107 x 139 mm
  • 50 ark pr. blok
  • Mulighed for magnetisk bagside
  • Klart farvetryk

Søger du en let og uventet måde at opbygge dit personlige eller professionelle brand på? Overvej specialdesignede notesblokke med dit navn og logo på. De kan formidle tillid og professionalisme under møder med kunder eller endda tilføje et sjovt strejf til din hverdag. Og med 50 sider syrefrit papir har du masser af plads at notere ting på. Du kan endda vælge mellem en papbagside (egnet til notesblokke, der skal bruges på skriveborde eller flade overflader) eller en magnetisk bagside (egnet til et køleskab eller arkivskab).

Er du klar til at begynde at designe? Begynd med at kigge i vores udvalg af designs, der kan tilpasses. Når du har fundet noget, du kan lide, kan du tilpasse det ved at tilføre dine egne detaljer og vælge de muligheder, der fungerer bedst for dig. Derefter klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Din specialdesignede kreation ankommer ren, pæn og klar til den første note.

notesblok

VistaPrint har designskabeloner til Notesblokke i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk