Loading...

Notesblokke

Tilfør et kendetegnende element til alle beskeder, påmindelser og to do-lister. Notesblokke, som du kan tilpasse, og som er nemme og hurtige at designe. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Gør alle budskaber mindeværdige med personaliserede notesblokke.

 • NYHED: Flere mulige størrelser
 • Vælg mellem 4 størrelser
 • 50 ark pr. blok
 • Mulighed for magnetisk bagside
 • Klart farvetryk

Sjove og funktionelle
Søger du en sjov og nem måde at opbygge dit personlige eller professionelle brand på? Overvej specialdesignede notesblokke med dit navn eller logo på. De kan formidle tillid og professionalisme under møder med kunder eller endda tilføje et sjovt strejf til din hverdag. Og med 50 sider syrefrit papir har du masser af plads at notere ting på.

Nem designproces
Det er op til dig, hvordan du tilpasser din notesblok. De fås i 4 størrelser, og du kan tilføje et citat, et billede, et firmalogo m.m. Du kan vælge mellem en papbagside (egnet til notesblokke, der skal bruges på skriveborde eller flade overflader) eller en magnetisk bagside (egnet til et køleskab eller arkivskab).

Hurtig bestilling online
Er du klar til at begynde at designe? Upload dit design, og tilfør dine personlige detaljer. Når du er færdig, overtager vi, og dine personligt tilpassede notesblokke ankommer flotte og klar til brug.

notesblok

ANMELDELSES SNAPSHOT

7 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  3
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  1
 • 1 stjerne
  2
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi

Anmeldt af 7 kunder

Kan ikke skrives på...

29. aug. 2023 | Lærke

Havde forventet at logoet var som et vandmærke så man kunne skrive på det. Lige nu har vi fået en hel blok hvor alle papirer har et stort billede i midten. Så vi kan ikke bruge det.... super ærgeligt.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

God kvalitet

19. jan. 2021 | Mie

Den blok jeg bestilte var bedre end jeg havde turde håbe. Rigtig god kvalitet på billederne!

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Mie. Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at høre, at kvaliteten på din nye blok oversteg dine forventninger! Vi håber, at du får rigtig meget glæde af den. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Perfekt

20. jul. 2020 | AE smykker & design

Har altid været tilfreds med Vistaprint, og bestiller både visitkort, blokke og brochure her... altid godt arbejde.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej AE. Mange tak for den perfekte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid er tilfreds med dine produkter fra os. Vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Ikke en notesblok?

7. dec. 2017 | Trine Jacobsen

Jeg troede billedet ville være en svag baggrund, så man kunne skrive på blokken. Det er det ikke, så nu har jeg en blok med billeder :) Fantastisk billedkvalitet dog :)

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Trine Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din nye notesblok ikke ser ud, som du havde forventet. Vi redigerer ikke i designs, efter de er bestilt. Derfor er det vigtigt at sikre, at designet ser helt rigtigt ud, før man bestiller. Vi har sendt dig en mail med lidt mere information - og så har vi forresten også sendt dig en ny notesblok uden beregning, hvor vi har gjort billedet svagt, så du kan skrive oven på det. Vi er dog glade for at, du synes billedkvaliteten er god, så vi håber at både den nye og den gamle blok kan bruges. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Smuk notesblok

21. jun. 2017 | Chanett

Jeg bestilte notesblokken med eget logo til brug i mit firma. Designguidens preview var meget nøjagtig i forhold til dét jeg har fået. Så thumbs up til designguiden. Papiret minder om alm. papir tykkelse, hvilket er ganske tilfredsstillende. Printet er ligeledes fremragende. Det eneste jeg ikke selv var opmærksom på, var størrelsen. Det er ene og alene min fejl. Jeg havde forventning om at modtage en A4 notesblok, som jeg ville have brugt til brevpapir eller i min attaché mappe. Fik i stedet denne lille 10x13cm notesblok. Den vil komme til at se komisk ud i min mappe. Selvom at jeg er rigtig tilfreds med notesblokken, på trods af at jeg havde forventet en større størrelse, så synes jeg måske 58 kr. for en enkelt notesblok i den lille størrelse måske er liiiige dyr nok. Jeg vender nok ikke tilbage efter flere, når jeg vægter størrelse og pris... Til gengæld yder Vistaprint top service! Den første levering jeg fik fra Vistaprint gik tabt med PostNord. Jeg ringede til kundeservice dagen efter forventet levering og de sendte straks en ny sending afsted, som jeg modtog få dage efter. Jeg er virkelig godt tilfreds med min ordre (som bestod af notesblok, visitkort, stempel og kuglepen) og ikke mindst er jeg ovenud tilfreds med den service jeg modtog. At få en helt ny ordre tilsendt med hast er i hvert fald service nok til, at jeg fortsat vil bruge Vistaprint. God kvalitet! Sublim service!! Tak VP for lækre produkter - nu mangler I kun notesblok i A4 < 3

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din noteblok på trods af størrelsen. Vi takker mange gange for din feedback i forbindelse med vores noteblokke, da vi hele tiden forsøger at blive bedre, og gøre vores hjemmeside mere gennemskuelig for vores kunder. Vi er dog meget glade for at høre, at du overordnet set er tilfreds med din ordre, og at den service du har fået, er med til at gøre at du også i fremtiden vil handle hos os.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-5

VistaPrint har designskabeloner til Notesblokke i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk