Hvordan kan jeg gemme flere versioner af mit design?

Med funktionen Kopier design kan du kopiere det samme produktdesign og derefter foretage små ændringer eller opdateringer. Et godt eksempel er at gemme det samme visitkortdesign med forskellige kontaktoplysninger for hver enkelt medarbejder.

1. Klik på Gem ændringer, når du er færdig med dit design.
  2. Indtast et navn til dit design i tekstfeltet Designnavn, og klik på Gem
    For eksempel: Visitkort - Bruce Gleeson
  3. Kopier nu dit projekt ved at klikke på navnet på dit design og vælge Kopier design fra rullelisten.
    Sådan kopierer du et design
  4. Indtast et navn til dit næste design i tekstfeltet Designnavn, og klik på Gem.
    For eksempel: Visitkort - Hannah Armstrong
  5. Rediger dit dokument , og klik på Gem ændringer.
  6. Gentag processen Kopier design, og rediger, så mange gange som du har brug for.
  7. Gå til Min mappe for at se alle versioner af dit design.