Loading...

VistaPrint og din virksomhed

Virksomheder kommer i alle størrelser og former, og vi har produkter til dem alle. Lad os hjælpe dig med at finde det rette, specialdesignede match til din virksomhed, og se nærmere på vores idéer til, hvad du har brug for baseret på din branche.

Mad og drikke

Hvis din virksomhed er en café, en restaurant eller en bar, får du brug for trykte produkter til markedsføring og til kunderne. Menukort er smarte, hvis du tilbyder takeaway, og klistermærker giver hurtigt et brandet touch til alle bestillingerne.
Tryk af visitkort
 
 
Klistermærker på ark
 
 

Detailhandel

Din butik er stedet, hvor det hele sker. Skumpapskilte hjælper dig med at kommunikere vigtige oplysninger om f.eks. et udsalg eller et arrangement, og du kan nemt lægge et postkort i dine pakker.

Mobile leverandører

Er din virksomhed mobil? Blikkenslagere, elektrikere, anlægsgartnere og lignende brancher har unikke markedsføringsbehov. Visitkort er uundværlige, men du kan også markedsføre dig selv med matchende bilmagneter, der promoverer din virksomhed ude på vejene.
 
 
 

Kunsthåndværkere og lignende fag

Hvis kreativitet er kernen i din virksomhed, hvorfor så ikke også anvende dit æstetiske udtryk i din reklame og emballage. Klistermærker gør det nemt at brande både produkter og pakker, og flyers og plakater får budskabet ud og vækker opmærksomhed.

Sundhedsrelateret og social hjælp

Hvis din virksomhed arbejder med at hjælpe lokalsamfundet, er det vigtigt, at de lokale ved, hvem du er. En brugervenlig hjemmeside gør det muligt at finde din virksomhed online, og præsentationsmapper gør noter og materialer, du deler ud, mere elegante.