Loading...

Giv tilbud og sæsonudsalg mere opmærksomhed med hyldesvirpere

  • 3 størrelser
  • PVC-plastikmateriale
  • Klart fuldfarvetryk
  • Nemme at montere
  • Dobbeltsidet tape medfølger

Promovér produkter i butikken
Uanset om du har lagervarer, du skal af med, eller gerne vil promovere et godt tilbud, har du her muligheden for at sikre, at dine kunder ikke går glip af besparelser i butikken. Tiltræk kunder til nye produkter med iøjnefaldende svirpere, eller fortæl om kampagnetilbud med et iøjnefaldende hyldeskilt. Du kan endda promovere tilbud og rabatter for at komme af med ældre lagervarer eller produkter, der ikke sælger godt.

Skræddersy din udstilling
Vores hyldeskilte fås i mange forskellige størrelser, så du kan finde det, der passer bedst til din butik. Disse budgetvenlige marketingværktøjer er perfekte til både store og små virksomheder, og de kan sættes på hylder, gange og diske for at booste impulskøb. Det tydelige tryk i fuld farve giver en bedre brandgenkendelse med et logo og virksomhedens egne farver.

Intuitiv designproces
Er du klar til at lave dine egne hyldesvirpere? Processen kunne ikke være nemmere. Når du har valgt en størrelse, kan du vælge et layout blandt vores tilpassede skabeloner eller begynde at designe dit eget. Tilføj de sidste personlige detaljer som f.eks. logo eller QR-koder, og færdiggør dit design. Hvis du på noget tidspunkt har brug for en hånd, står vores eksperter klar til at hjælpe. Når du er tilfreds, pakker og sender vi dine tilpassede hyldesvirpere til dig på professionel vis.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk