Loading...

Giv tilbud og sæsonudsalg mere opmærksomhed med hyldesvirpere.

  • 3 størrelser
  • Plastik-PVC-materiale
  • Klart fuldfarvetryk
  • Nemme at montere
  • Dobbeltsidet tape medfølger

Promovér produkter i butikken
Uanset om du har lagervarer, du skal af med, eller gerne vil promovere et godt tilbud, har du her muligheden for at sikre, at dine kunder ikke går glip af besparelser i butikken. Tiltræk dine kunder til nye produkter med iøjnefaldende svirpere, eller giv dem besked om kampagnetilbud med et iøjnefaldende hyldeskilt. Du kan endda promovere tilbud og rabatter for at komme af med ældre lagervarer eller produkter, der ikke sælger godt.

Skræddersy din udstilling
Vores hyldeskilte fås i et stort udvalg af størrelser, så du kan finde det, der passer bedst til dit butikslokale. Disse budgetvenlige marketingværktøjer er perfekte til både store og små virksomheder, og de kan sættes på hylder, gange og diske for at booste impulskøb. Og med klart tryk i fuld farve kan du øge brandgenkendelsen med et logo og virksomhedens farver.

Intuitiv designproces
Klar til at lave dine egne hyldesvirpere? Processen kunne ikke være nemmere. Når du har valgt en størrelse, kan du vælge et layout blandt en af vores tilpassede skabeloner eller begynde at designe dit eget. Tilføj de sidste personlige detaljer som f.eks. logo eller QR-koder, og færdiggør dit design. Hvis du på noget tidspunkt har brug for en hånd, står vores eksperter klar til at hjælpe. Når du er tilfreds, pakker og sender vi dine tilpassede hyldesvirpere til dig på professionel vis.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk