Loading...

Præsentationsmapper med en lomme

Se professionel ud til din næste salgstale, konference eller event med vores FSC®-certificerede præsentationsmapper. Fuldfarvetryk med nem upload af design. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Mappestil
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Hold filer eller udskrevne noter organiserede med præsentationsmapper med en enkelt lomme.

  • Fås i 2 størrelser
  • 3 papirtyper
  • 1 inderlomme – 2 stiltyper
  • Indeholder en lomme til visitkort
  • Klart fuldfarvetryk
  • I mængder fra 25 til 10000
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Strål ved alle events
Gør et varigt indtryk til din næste event med specialdesignede præsentationsmapper. De er praktiske og nemme at have med og har en lomme på højre inderside, så du kan holde orden i dine dokumenter og have dem ved hånden til messer, møder og konferencer. Derudover er præsentationsmapper gode til folk, der arbejder inden for ejendomshandel, den finansielle sektor, renovering og meget mere, da de gør det nemt at dele informationspakker ud til prospektive kunder. De har også en lomme til visitkort, hvilket er perfekt til at have dine kontaktoplysninger ved hånden.

Holdbar og elegant finish
Vores præsentationsmapper med en lomme fås med en række forskellige papirtyper, så du kan vælge den, der lige passer til dig. Du kan vælge mellem en mat eller glansfuld finish. Ud over mat eller glansfuld tilbyder vi en premium soft touch løsning med et glat og luksuriøst udtryk. Du kan vælge mellem lommer, der er limet eller sat sammen. Den største forskel er, at budgetvenlige sammensatte lommer har en slids, så du let kan folde og samle dem, mens vores premium limede lommer allerede er limet for at holde dokumenterne på plads.

Nem designoplevelse
Er du klar til at lave dine egne præsentationsmapper med en enkelt lomme? Når du har valgt størrelsen og papirtypen, kan du uploade dit eget design med vores onlinedesignstudie. Herefter kan du tilføje dine egne elementer som tekst og kontaktoplysninger. Hvis du har brug for inspiration undervejs, er vores designeksperter klar til at hjælpe dig med projektet. Når du har afgivet bestillingen, trykker og leverer vi præsentationsmapperne. Dine specialdesignede præsentationsmapper ankommer pæne og klar til at vise frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk