Gå direkte til hovedindhold

Lav din egen QR-kode

Få kontakt til din målgruppe overalt.
Din QR-kode laves i to nemme trin
Scanner QR med telefon
1. Vælg en destination.
Koden kan føre til en hjemmeside eller et andet sted.
2. Download og udskriv.
Få din egen kode, og vælg hvordan den skal deles.
Ofte stillede spørgsmål
En ”quick response” eller en ”QR”-kode er en slags gitter-stregkode, som en digital enhed kan aflæse. De fleste smartphones kan scanne QR-koder med kamera-appen.
En scanning af en QR-kode sender din målgruppe derhen, hvor du ønsker, de kommer hen. Det kan være en hjemmeside, en side på sociale medier, et online menukort eller tilmelding til et arrangement. Andre anvendelsesområder til QR-koder omfatter betaling, deling af kontaktoplysninger og afspilning af lydklip eller musik.
Det er her, du kan være kreativ. QR-koder kan placeres på masser af ting, som din målgruppe bruger eller støder på i hverdagen. Du kan sætte dem på visitkort, foldere, plakater, kaffekrus eller andre reklameartikler.
Du kan oprette din egen QR-kode på få sekunder. Du skal blot vælge, hvad QR-koden skal linke til og trykke på Opret. Derefter kan du tilpasse farven og formen på QR-kodemønsteret. Du kan også uploade ikoner, der skal placeres midt i QR-koden, så den virkelig kommer til at se ud, som du ønsker.
Ja, VistaPrint QR-kode-generatoren er helt gratis.
Nej. QR-koder udløber ikke. En QR-kode kan scannes så mange gange, det er nødvendigt, og de udløber ikke.
Statiske QR-koder kan ikke ændres, efter de er oprettet og trykt. Hvis linket ikke virker, eller du vil opdatere linket, er du nødt til at oprette og trykke en ny kode. Dynamiske QR-koder, derimod, kan ændres i realtid. Alle QR-koder fra VistaPrint oprettes dynamisk.