Loading...

Høretelefoner

Personligt tilpassede høretelefoner fungerer godt som en praktisk og attraktiv reklamegave. Så kan dine kunder nyde deres yndlingsmusik og samtidig vise dit brand frem. Se vores udvalg af brandede høretelefoner nu, og lav dine egne.

5 resultater
Gå til filtrerede resultater
5 resultater


-

Få kunderne til at associere deres yndlingsmusik med dit brand med personligt tilpassede høretelefoner.

Brandede høretelefoner holder længe og minder hele tiden kunderne om din virksomhed eller din sag. De er perfekte til at tage med på en gåtur, på toget til arbejde eller i fitnesscenteret. Uanset om kunderne lytter til musik eller deres yndlingspodcast, er disse personligt tilpassede høretelefoner et godt valg.

Nogle brugere foretrækker et godt gammeldags kabel, imens andre synes, at det er praktisk med trådløse Bluetooth®-høretelefoner. Derfor kan du vælge imellem høretelefoner med og uden kabel hos VistaPrint. Derefter kan du tilføje dit logo, din grafik eller dit budskab til disse personligt tilpassede høretelefoner ved hjælp af vores intuitive designstudie. Og hvis du har brug for en hjælpende hånd, står vores team af designeksperter klar hele døgnet til at gøre dit design til virkelighed.

Ofte stillede spørgsmål