Loading...

Hovedtelefoner med specialdesignet branding

Brandede hovedtelefoner er gode til at skabe en forbindelse til både kunder og medarbejdere. Med disse lette og kompakte, brandede hovedtelefoner kan brugeren nyde sit yndlingsalbum, -podcast eller -radioprogram, når som helst og hvor som helst.

3 resultater
Gå til filtrerede resultater
3 resultater


-

Giv dem mulighed for at høre deres yndlingsmusik og samtidig markedsføre din virksomhed med brandede hovedtelefoner.

Brandede hovedtelefoner er det perfekte tilbehør til alle, du giver dem til. Disse personligt tilpassede hovedtelefoner, som er både alsidige og pålidelige, kan bruges til alt fra gaming til træning. Dine kunder eller medarbejdere spreder budskabet om din virksomhed, hver gang de tager hovedtelefonerne på.

Hos VistaPrint kan du vælge imellem hovedtelefoner med og uden kabel, afhængigt af dine behov og præferencer. Derefter tilføjer du dit logo, din grafik eller dit budskab til disse personligt tilpassede hovedtelefoner ved hjælp af vores intuitive designstudie. Og hvis du har brug for en hjælpende hånd, står vores team af designeksperter klar hele døgnet til at gøre dit design til virkelighed.

Ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder et stort udvalg af hovedtelefoner, der kan tilpasses. Vi har hovedtelefoner med kabel og trådløse hovedtelefoner med Bluetooth®. Nogle af dem har aktiv støjreduktion (ANC), så du kan lytte til den nyeste musik helt uden afbrydelser. Andre modeller er foldbare, så de er nemme at have med og oplade.

Hvis du allerede har dit eget design, kan du uploade det og se en forhåndsvisning af dine specialdesignede hovedtelefoner i designstudiet. Og hvis du har brug for hjælp undervejs, står vores team af designeksperter altid klar til at hjælpe.

Dit logo eller din illustration kan sættes på opbevaringsposen til dine hovedtelefoner eller på selve hovedtelefonerne. Det afhænger af modellen.

De personligt tilpassede hovedtelefoner, som VistaPrint tilbyder, fås i mange forskellige farver. Du kan vælge imellem sort, hvid, rød, blå og mange andre.