Gå direkte til hovedindhold

Trådløs opladningsplade

Trådløse opladere er en god måde at øge opmærksomheden på dit brand og sikrer, at folk genkender dit logo, hver gang de oplader deres telefon. Se yderligere oplysninger
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • Glat ABS-plast
  • Strømkabel medfølger
  • Kant-til-kant tryk
  • Kompatibel med QI-aktiverede telefoner (trådløs opladning)

Dekoration: Farvetryk (sublimationstryk)

Bemærk: Vi anbefaler at udfylde hele designområdet. Alle tomme områder i designområdet vil være hvide på det trykte produkt.

Et praktisk design
Læg din oplader på et skrivebord, natbord eller en hvilken som helst anden flad overflade i nærheden af et stik. Opladerpladen sluttes til strømmen. For at oplade din telefon skal du bare lægge den på bundpladen og lade den oplade.

Vis dit brand frem
Specialdesignede opladningsplader er en praktisk måde at vise dit logo frem på. Du kan gøre dem til en del af dine kampagner eller giveaways. De hjælper også med at skabe positive associationer til din virksomhed, hver gang en andens smartphone-batteri har brug for et boost.

Intuitivt designstudie
Klar til at designe dine egne? Tilføj dit logo, firmanavn eller kunstværk til hele den øverste overflade af disse trådløse opladere. Vi klarer resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk