Loading...

Få dobbelt så meget plads til dit budskab med tosidede bannere.

  • NYHED: PVC-frit materiale tilgængeligt
  • 85 x 206 cm
  • 2 kassettetyper
  • 3 forskellige materialer
  • Formonteret ramme, 2 bannere og transporttaske.
  • Klart tryk i fuld farve

To sider

Når du har brug for et skilt, der ser godt ud på både forside og bagside, så er et dobbeltsidet roll-up-banner noget for dig. Hver af vores dobbeltsidede skærme inkluderer 2 bannere, så du kan få kontakt til folk, der nærmer sig fra begge retninger. Du kan vælge det samme design til begge bannere eller trykke et andet design på hver side af skærmen. Og med holdbare materialer efter eget valg, inklusive PVC-vinyl og PVC-fri polyester, er dit roll-up-banner bygget til at holde.

Nemt at samle

Dobbeltsidede roll-up-bannere er gode til messer, konferencer eller butiksevents. De leveres med en færdigsamlet ramme, 2 bannere og en transporttaske – alt hvad du behøver for at sætte en fritstående og dobbeltsidet skærm op på få minutter. Vigtig bemærkning vedrørende samling: Brug begge hænder til at trække op fra midten af dit banner for at undgå at beskadige svinget inde i kassetten.

Intuitiv designproces

For at begynde at designe dit dobbeltsidede roll-up-banner kan du udforske vores designgalleri eller uploade dit eget design. Tilføj dine egne detaljer, og fuldend dit design – så klarer vi resten. Dit professionelt trykte banner leveres i en praktisk transporttaske, som er klar til brug ved din næste begivenhed.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk