Loading...

Reklamér for din ejendom, butik eller begivenhed med mæglerskilte

  • 2 materialer
  • 2 størrelser
  • Genanvendt pap
  • Fuldfarvetryk
  • Til indendørs og udendørs brug

Iøjnefaldende skilte
Der er mange huse og lejligheder til salg eller leje, så du skal skille dig ud fra mængden for at få forbipasserendes opmærksomhed. Vores mæglerskilte har en unik V-form, der kan sættes fast på væggen. Skiltet viser firmanavn og kontaktoplysninger i begge retninger, så du får dobbelt så stor synlighed og reklameplads. Mæglerskilte kan også nemt sættes fast på facaden på dit hjem som pynt ved særlige lejligheder.

Vejrbestandige og genanvendelige valgmuligheder
Vores mæglerskilte er lavet af bølgeplastik, som er holdbart, vejrbestandigt og holder i op til 2 år. Vi tilbyder også mere miljøvenlige skilte i DISPA-pap, som kan genanvendes. Vi anbefaler at bruge mæglerskilte i pap indendørs eller i læ udendørs. Mæglerskilte i pap kan holde i op til 3 måneder, når de bruges udendørs. Begge materialer fås i 2 størrelser.

Intuitiv designproces
Første skridt mod at lave dine mæglerskilte er at udforske vores galleri med designskabeloner, som er nemme at tilpasse. (Har du allerede et design klar? Benyt vores mulighed for at uploade dit design.) Når du har fundet dit yndlingsdesign, kan du gøre det til dit eget ved at tilføre dine egne detaljer på begge sider. Så tager vi os af resten –​ professionel print og forsendelse af din bestilling. Dine mæglerskilte fanger folks opmærksomhed.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk