Loading...

Bliv bemærket til begivenheder med lette messevægge.

  • 4 forskellige bredder
  • Blødt polyesterstof
  • Formsyet look
  • Ramme og bæretaske medfølger
  • Nem at samle uden værktøjer
  • Kun til indendørs brug

Samlevejledning: Download denne PDF for at se, hvordan du gør din messevæg på rørstativ.

Iøjnefaldende design

Med så mange andre mindre virksomheder, der kæmper om opmærksomheden til messer, begivenheder og i butiksudstillinger, har du brug for en nem måde at skille dig ud fra mængden på. Her kommer vores messevægge på rørstativ ind i billedet. De er over 230 cm høje (med en række forskellige bredder) og er designet til at få opmærksomhed fra forbipasserende. Og da du kan nøjes med at købe stoffet, kan du ændre dit budskab efter behov.

Nem at samle og bruge igen

Vores messevæg på rørstativ er lavet af et blødt materiale, der nemt glider på en medfølgende ramme, hvilket giver et formsyet, professionelt udseende – uden brug af værktøjer. Du skal bare sætte dit logo og andre vigtige oplysninger på, så har du en knivskarp baggrund eller display til events, præsentationer, detailbutikker, konferencer og så videre. Og da den er let, er det nemt at tage den med og flytte den. Den kan ryge i vaskemaskinen, så den er pæn og ren til næste gang.

Intuitiv designproces

Upload dit eget design i vores program for at begynde at skabe din messevæg. Så tager vi os af resten –​ professionel print og forsendelse af din bestilling. Din messevæg på rørstativ ankommer i tip-top-form, klar til at blive bemærket.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk