Loading...

Boost din branding med messetelte.

  • Størrelse på tag: 3 x 3 m
  • Justerbar højde op til 3,42 m
  • Polyestertelt og aluminiumramme, der kan klappes sammen
  • Vejrbestandigt hele året
  • Mulighed for fuldfarvetryk
  • Nem opsætning uden værktøjer
  • Ramme, spydsæt og transporttaske med hjul medfølger

Kom ud i den friske luft
Vil du gerne promovere din virksomhed udendørs? Med vores brandede vind- og vandbestandige telte gør du altid et godt indtryk uanset vejrforholdene – fra solrige sommerdage til blæsende og regnfulde efterårsdage. Vores personligt tilpassede pavilloner er et fantastisk valg til at vise dit firmanavn og -logo frem på handelsmesser, til sportsarrangementer eller andre udendørs events og samtidig give dig selv og forbipasserende skygge og læ.

Nem opsætning og genbrug
Opsætningen går nemt – vores foldbare messetelte er lavet af holdbart polyestermateriale og har en robust aluminiumramme. Hvert telt kommer med et stoftag, som du kan sætte på med burrebåndslukninger. Bare klap teltet ud, løft og sæt fast – og når det blæser, kan du øge stabiliteten med jordspyd og reb. Derudover kan du flytte det rundt og genbruge det, så det er nemt at indrette dit udstillingsområde.

Innovativ 3D-designproces
Klar til at begynde at lave dit helt eget messetelt? Vores 3D-designstudie kan hjælpe med at guide dig igennem processen. Efterhånden som du tilføjer farve, billeder, tekst og andet til de forskellige overflader, vil du kunne se, hvordan din pavillon vil se ud, når den er monteret og klar til brug. (Du kan endda vende den hele vejen rundt og se den fra alle sider.) På den måde ved du, hvad du får, så du roligt kan glæde dig til at modtage din specialdesignede kreation. Når du er tilfreds med designet, trykker vi din ordre professionelt og sender den til dig. Du modtager din pavillon med tryk i tip-top stand og klar til at blive sat op.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk