Loading...

Perforeret vinduesfolie

Få mest muligt ud af dine vinduer med udadvendte, perforerede vinduesklistermærker. Vandafvisende og fås i 9 størrelser.


Vinduesfolie kan nu bestilles her.
Klistermærker til vinduer kan nu bestilles her. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Lad vinduerne gøre arbejdet med perforerede klistermærker.

  • 9 størrelser
  • Kvadratisk og rektangulær form
  • Perforeret plastikmateriale
  • Vand- og vejrbestandigt
  • Kun til ydersiden af glasset
  • Vinduesskraber kan tilføjes ved kassen
  • Nem påføring

Vinduer, der begejstrer
Arbejder du i en butik eller et kontor med store vinduer eller glasvægge? Få mere ud af pladsen, og gør reklame for kampagner eller vis dine åbningstider med perforeret vinduesvinyl. Indbydende klistermærker kan lokke forbipasserende ind i din butik for at se sig omkring – og gøre deres osetur lidt sjovere.

Klistermærker til alle vinduer
Vores klistermærker er velegnede til at fange forbipasserendes opmærksomhed året rundt, imens de holder verden udenfor på afstand. Mikroperforeringerne lader dig se igennem dem indefra, men ikke udefra og ind, hvorved du opnår privatliv på travle færdselsårer og beskyttelse mod solen. Desuden er de nemme at sætte op, da de blot skal monteres på et rent, tørt vindue, hvorefter man presser eventuelle luftbobler ud med en vinduesskraber. Hvis du laver en fejl, kan du nemt flytte klistermærket og sætte det fast igen.

Intuitivt design
Er du klar til at lave dine egne perforerede klistermærker? Vælg retning og form, og gennemse derefter de mange design for at finde et, der passer til dig. Har du allerede et design? Intet problem – upload det, og bliv guidet gennem processen. Når du er tilfreds, står vi for det professionelle tryk og levering, så du kan forvandle dine vinduer til flot reklame.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk