Loading...

Lad vinduerne gøre arbejdet med perforerede klistermærker.

  • Tilpassede størrelser og former
  • 9 standardstørrelser
  • Vand- og vejrbestandig
  • Kun til udvendig brug
  • Vinduesskraber kan tilføjes ved kassen
  • Nem installation

Vinduer, der imponerer
Arbejder du i en butik eller på et kontor med store vinduer eller glasvægge? Få mere ud af pladsen, og gør reklame for kampagner eller vis dine åbningstider med perforeret vinduesvinyl. Indbydende klistermærker kan lokke forbipasserende ind i din butik for at se sig omkring – og gøre deres osetur lidt sjovere.

Klistermærker til alle vinduer
Vores klistermærker er velegnede til at fange forbipasserendes opmærksomhed året rundt, imens de holder verden udenfor på afstand. Mikroperforeringerne lader dig se igennem dem indefra, men ikke udefra og ind, hvorved du opnår privatliv på travle færdselsårer og beskyttelse mod solen. Desuden er de nemme at sætte op, da de blot skal monteres på et rent, tørt vindue, hvorefter man presser eventuelle luftbobler ud med en vinduesskraber. Hvis du laver en fejl, kan du nemt tage klistermærket af og sætte det på igen.

Intuitiv designproces
Klar til at skabe dit perforerede klistermærke? Vælg retning og form, og gennemse derefter de mange design for at finde et, der passer til dig. Har du allerede et design? Intet problem – upload det, og bliv guidet gennem processen. Når du er tilfreds, står vi for det professionelle tryk og levering, så du kan forvandle dine vinduer til flot reklame.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk