Gå direkte til hovedindhold

Sammenfoldelige bannere

Skil dig ud med selvstående, dobbeltsidede bannere på messer, konferencer, indendørs eller udendørs arrangementer. Let og holdbar polyester, Se yderligere oplysninger
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 2 størrelser
  • 110 g/m² holdbar polyester
  • Indendørs og udendørs brug
  • Levende, fuldfarvetryk
  • Aluminiumsramme, jordpløkker og bæretaske medfølger

Tid er ekstremt værdifuld, når det kommer til at opsætte et display til en event eller udendørs markedsføring. Derfor leveres vores sammenfoldelige bannere med alt, hvad du har brug for til at opsætte et display med minimalt besvær. De er en fantastisk måde at vise din virksomheds logo frem på ved indendørs eller udendørs arrangementer eller udstillinger – og til at få folk til at kigge forbi din stand.

Det dobbeltsidede bannersæt, som leveres i en praktisk bæretaske, inkluderer 2 polyesterbannere, en aluminiumsramme og 4 jordpløkker til at sikre dine bannere uden brug af værktøj. Og det lette, men alligevel holdbare materiale gør dem nemme at transportere, sætte op og vise frem.

Er du klar til at begynde at designe dine bannere? Upload dine egne billeder, og tilføj detaljer i vores online designstudie. Derefter klarer vi resten med tryk og forsendelse af din ordre. Dit sammenfoldelige banner er klar til at blive sat op, med det samme du pakker det ud af tasken.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk