Loading...

Få opmærksomhed fra begge sider med lette A-skilte i plastik

  • 2 forskellige størrelser
  • Bølgeplastik med bicellestruktur
  • Kan tåle regn og sol
  • Tryk på for- og bagside
  • Håndtag til nem transport
  • Foldbart

Mange anvendelsesmuligheder
Leder du efter et prisvenligt skilt til både indendørs- og udendørsbrug, som du nemt kan flytte? Vores A-skilte er gode til mange ting som f.eks. at reklamere for tilbud, vejlede besøgende og tiltrække kunder. Det er en let, alsidig og fleksibel skilteløsning til ejere af mindre virksomheder, som gerne vil have opmærksomhed på en budgetvenlig, men effektiv måde.

Vandfast og modstandsdygtigt over for UV-stråler
Vores A-skilte af bølgeplastik er fremstillet af 5 mm bølgeplastik, et let og prisvenligt panel i polypropylen med bicellestruktur. De kan tåle både regn og sol, så de er perfekte til indendørs og udendørs brug. Vælg mellem 2 størrelser: 65 x 100 cm eller 50 x 70 cm. Med et foldbart design, tryk på for- og bagside og håndtag til nem transport gør disse skilte det nemt for dig at blive synlig og tiltrække kunder.

Design på den nemme måde
Det er nemt at trykke A-skilte af bølgeplastik med VistaPrint. Du skal bare designe dem med din egen grafik og tekst for at kommunikere budskaber på en effektiv måde og tilføje dit eget personlige præg. Derefter tager vi os af resten og sørger for, at du er klar til dit kommende udsalg eller event!

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk