Loading...

Kombinér stil, reklame og funktion med foldbare skærmvægge

  • Mulighed for tilpassede størrelser
  • 10 mm tyk, hvid pap med bicellestruktur
  • 1, 2 eller 3 buk
  • Hurtig og nem opsætning
  • Indendørsbrug
  • Kan genbruges

Passer til ethvert rum Vores alsidige foldbare skærmvægge er en budgetvenlig og stilfuld løsning til at inddele og forbedre rum på en nem måde. Disse fritstående paneler i hvid pap med bicellestruktur tjener forskellige formål – de kan f.eks. adskille arbejdspladser i hjem eller på kontorer eller bruges midlertidigt under events og messer eller i pop op-butikker.

Alsidige og praktiske Vores foldbare skærmvæg fås med en, to eller tre buk, så du kan inddele dit rum på en stilfuld og praktisk måde. Vælg mellem flere forskellige tilpassede størrelser, fra 50 x 60 cm til 180 x 180 cm, så foldevæggen passer til dine behov. Den foldbare skærmvæg er lavet af let, robust pap, der kan afleveres til genbrug de fleste steder, så den er nem at komme af med. Foldevæggen leveres samlet, så den er nemt at sætte op og opbevare.

Tilføj dit design Begynd med at vælge størrelse, og hvor mange buk du vil have. Sæt derefter dit eget præg ved at tilføje design, detaljer, tekst eller logo efter eget valg. Hvis du har brug for assistance, sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig med designet via telefon, e-mail eller chat. Når dit design er færdigt, tager vi os af at trykke det, så vi er sikre på, at dine foldbare skærmvægge ankommer flotte og klar til opsætning.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk