Loading...

Prøv noget nyt med en større og mere imponerende 3D-gulvstander.

  • Størrelse: 50 x 50 x 185 cm (stakket)
  • 4 papstykker, der kan stakkes og sættes sammen
  • 2,3 mm hvid E Flute-pap
  • Fritstående gulvstander
  • Klart tryk i fuld farve

Moderne, iøjnefaldende marketing

Leder du efter en smart, ny måde at tiltrække kunder på til din butik eller stand ved et arrangement? Vores trekantede gulvstandere er designet til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed. Disse fritstående gulvstandere er lavet af 4 papstykker, som kan stakkes. Når de alle er monteret, er de op til 185 cm. høje og har en iøjnefaldende, abstrakt form. Og med gulvstanderens mange overflader, som alle kan personaliseres, er der ingen grænser for, hvor kreativ du kan være – eller hvor meget information du kan dele med dine kunder.

Nem opsætning og fremvisning

Vi har designet disse trekantede gulvstandere, så de er praktiske og effektive. Efter få minutter kan du fremvise dit logo, promovere tilbud eller gøre opmærksom på kommende arrangementer. Hvert enkelt stykke E Flute-bølgepap bliver trykt og leveret fladt. Det eneste, du skal gøre, er at folde og sætte stykkerne sammen ved hjælp af de indbyggede riller (vi anbefaler at bruge lim til længerevarende brug). Du kan stakke alle fire på gulvet, så de kommer op i øjenhøjde, eller færre, hvis de skal stå på et bord. Den trekantede form hjælper gulvstanderen med at stå selv, og det lette materiale gør det nemt at dreje og justere din gulvstander efter behov.

Innovativ 3D-designproces

Er du klar til at lave din helt egen gulvstander? Vores 3D-designstudie kan hjælpe med at guide dig igennem processen. Efterhånden som du tilføjer farve, billeder, tekst og andet til de forskellige overflader, vil du kunne se, hvordan din trekantede gulvstander vil se ud, når den er monteret og klar til brug. (Du kan endda vende den hele vejen rundt og se den fra alle sider.) På den måde ved du, hvad du får, så du roligt kan glæde dig til at modtage din personaliserede gulvstander. Når du er tilfreds med designet, trykker vi din ordre professionelt og sender den til dig. Din tresidede gulvstander ankommer klar til opsætning – og klar til at skille sig ud.

Sort og lyserød trekantet gulvstander

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk