Loading...
Udendørs roll-up

Udendørs roll-up

Få forbipasserende til at lægge mærke til dette samlede banner- og standsæt, som kan bruges udendørs. Falmer ikke og er vejrbestandigt. Har tryk på begge sider. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Materiale
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Gør noget ekstra ud af dine udendørs skilte.

  • Forsamlet banner- og standsæt
  • 85 x 206 cm
  • 2 belagte, 450 g/m² vinylbannere
  • Aluminiumbase og stang, der kan slås sammen
  • Stabiliseringsfødder og jordspyd
  • Foret transporttaske

Er du på udkig efter en ny måde at lave et iøjnefaldende display til din butiksfacade eller messestand? Vores udendørs roll-ups er lige det, du søger. Dette samlede dobbeltsidede sæt indeholder 2 vejrbestandige vinylbannere i en kompakt aluminiumbase. Når du er klar til at bruge dit udendørs roll-up, er det let at sætte op på få minutter – og med robuste stabiliseringsfødder og medfølgende jordspyd er dit banner designet til at blive på plads og tiltrække opmærksomhed i sol og regn.

Hvis du vil lave et udendørs roll-up, kan du udforske vores galleri af designskabeloner, der kan tilpasses. Du kan også lave en egen skabelon. Når du har fundet et udseende, som du er glad for, kan du tilpasse det ved at tilføje dine egne detaljer. Vi tager os af resten, og du får udendørs roll-ups, der er klar til at blive sat op.

trykte bannere til udendørs brug

VistaPrint har designskabeloner til Udendørs roll-up i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk