Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Fruit of the Loom® poloshirt til damer

Et professionelt udseende, som er nemt at designe og behageligt at have på. Denne broderede poloskjorte er en praktisk måde at reklamere for din virksomhed, klub eller velgørenhed på. Fås også til mænd. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Farve
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Vis et professionelt look i broderede poloshirts.

  • 100 % bomuld
  • Blød, modestrikket krave med 2 knapper
  • Kanter med rib i ærmerne
  • Størrelser fra S til XL
  • Fås også til mænd

Dekoration: Broderi

Plejeanvisninger: Maskinvaskes ved 40 °C. Må ikke renses eller tørretumbles, og brug ikke blegemidler. Stryges ved maks. 110 °C.

Stil møder komfort

Glat, klassisk og behagelig? Ja da! Fruit of the Loom® poloshirten til damer har alt, hvad den behøver for at blive din nye yndlingstrøje. Den er ideel til arbejde udendørs, hoteller, begivenheder, fritid eller afslappet hverdagstøj. Hvis du vil fremstå professionel, men samtidig gerne vil klæde dig behageligt, så er denne personaliserede poloshirt med dit broderede logo lige noget for dig.

Vores interaktive designstudie

Du kan tilføje alle de nødvendige personlige detaljer – som kunst og tekst – og vælge den helt rette farve for at få dit logo til at skille sig ud. Vi specialdesigner og leverer din poloshirt professionelt, og når du modtager den, står den skarpt og er klar til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk