Loading...

Hold de små godt tilpas med bløde T-shirts.

  • 100 % økologisk Fairtrade-bomuld, 160 g/m²
  • OEKO-TEX®-certificeret
  • Størrelser fra 3 til 11 år
  • Fås også til herrer og damer

Dekoration: Tryk påført direkte på stoffet (ubegrænsede trykfarver og design. Føles blødt. Behageligt at have på) eller skærmtryk (1 trykfarve. Glat, let hævet følelse. Billigt, når du køber i større mængder).

Plejeinstruktioner: Vaskes med vrangen ud i koldt vand. Må ikke tørretumbles eller renses. Dekorerede områder må ikke stryges.

Slidstærkt og blødt stof

Fremstillet med komfort i tankerne. Den økologiske Fairtrade-bomuld gør denne specialdesignede T-shirt ideel til skolearrangementer, fritidsaktiviteter eller sport. Den er OEKO-TEX®-certificeret, hvilket betyder, at den er fri for skadelige kemikalier og skånsom mod huden.

Perfekt til enhver lejlighed

Denne personligt tilpassede T-shirt med korte ærmer og en klassisk rund hals vil passe godt ind i ethvert barns garderobe. Den er komfortabel og alsidig og kan styles på forskellige måder og bæres ved mange lejligheder – uanset om det er til leg i parken eller til en fødselsdagsfest.

Intuitivt designstudie

Er du klar til at designe en premium T-shirt til de unge? Du kan tilføje dit eget præg ved hjælp af vores online designstudie og vælge den farve, der passer bedst til dit design. Og har du brug for hjælp undervejs, kan du altid kontakte vores designeksperter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk