Loading...

Tilføj alle produktoplysningerne plus lidt ekstra personlighed med foldede hængemærker.

  • 4 størrelser
  • Hulstørrelse: 4 mm (ikke inkl. snor)
  • 350 g/m² belagt mat papir
  • Mulighed for laminering (kun på ydersiden)
  • Fra 25 til 10.000 stk.
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Lille kort, masser af info
Er du på udkig efter en måde at få dine produkter til at skille sig ud på fyldte hylder, stativer eller boder? Specialdesignede foldede manillamærker kan være lige den detalje, der gør hele forskellen. De er nemme at binde på kasser, poser eller beklædning for at vise dit logo og tiltrække opmærksomhed. Og når en kunde kigger indeni, har disse manillamærker ekstra plads til detaljerede oplysninger: ernæringsoplysninger, plejeanvisninger eller størrelsesskemaer. Du kan endda medtage lidt om din virksomhedshistorie – eller en uventet detalje, der viser din personlighed.

Let at tilpasse og bruge
De foldede manillamærker fås i 4 størrelser og trykt på ansvarligt dyrket mat papir. De kan tilpasses fuldt ud og er klar til dit unikke præg. Du kan vælge at trykke oplysninger på indersiden eller lade det stå tomt for at tilføje en håndskrevet note. Du kan også laminere ydersiden af mærkerne for ekstra holdbarhed og stil. Uanset hvad du vælger, er huller i dine luksusmanillamærker, så du nemt kan sætte et bånd eller snor i (medfølger ikke).

Nem designproces
Er du klar til at lave dine foldede manillamærker? Vi hjælper dig med at upload dit design til vores 3D designstudie, hvor du kan tilføje dit eget præg og få det perfekte look. Derefter klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine foldede mærker ankommer flotte og klar til at fortælle dit brands historie.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk