Loading...

Beskyt dine bøger og promover dit brand med vores forsendelseskasser til bøger

  • 3 størrelser
  • 1,8 mm E-Flute-bølgepap
  • Tryk i fuld farve på inder- og yderside
  • Åbnes fra midten
  • Genanvendelige

Kasser, der beskytter og gør god reklame
Uanset om du sender bøger og blade eller andre flade varer som tøj eller kalendere, er vores forsendelseskasser til bøger så nemme at folde op og åbne, at de giver en helt særlig unboxing-oplevelse. Du kan gøre kundeoplevelsen endnu bedre med et par personlige detaljer – en personlig hilsen indeni eller små, ekstra gaver såsom klistermærker eller bogmærker. Så er dine kasser klar til at forsøde modtagerens dag.

Vælg den helt rigtige kasse
Disse kasser er perfekte, hvis du vil sende mere end en enkelt bog. De er fremstillet af genanvendeligt hvidt eller brunt E-Flute-bølgepap med mulighed for flot fuldfarvetryk på inder- og yderside. Der er tre forskellige størrelser at vælge imellem og masser af plads til dit logo, et unikt design eller tekst. Vores kasser, som er nemme at åbne og lukke, kan endda både bruges igen og genanvendes – så din emballage går ikke til spilde, når den har opfyldt sit oprindelige formål.

Nem designproces
Klar til at bestille? Start med at vælge kassens størrelse og farve på bølgepappet, og upload derefter dit eget design. Du kan tilpasse designet, som du vil, og endda få hjælp fra en af vores professionelle designere, så resultatet bliver helt perfekt. Derefter tager vi over med professionelt tryk og emballage. Dine personligt tilpassede forsendelseskasser til bøger ankommer på ingen tid, klar til at imponere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk