Gå direkte til hovedindhold

Vandaktiveret papirbånd

Forvandl dine pakker og kasser til markedsføringsmuligheder med vandaktiveret pakketape af papir. Udforsk skabelonerne, som kan tilpasses, og valgmulighederne. Se yderligere oplysninger

Længde på gentaget logosekvens:
Materialer
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • Vandaktiveret, gummieret tape, som er nemt at påsætte
  • 2 papirtyper
  • 5 cm bredt tape, 30 eller 90 m langt
  • Tyveri- og manipulationssikret forstærket papir
  • Påføringsvejledning herunder

Brug vores specialdesignede tape til at forsegle og sende konvolutter, æsker og forsendelser med brand til kunder. Pakketapen af papir har plantebaseret lim, der aktiveres med vand, og fås i brunt eller hvidt kraftpapir. Vores specialfremstillede tape er miljøvenligere, let at bruge og vil give dit logo et løft. Desuden holder det forstærkede materiale dine pakker sikre mod tyveri eller manipulation.

Vores pakketape er nemt at påføre og kræver kun en våd svamp (medfølger) til at aktivere limen og klæbe tapen til din æske eller konvolut. Vores specialdesignede tape er også nem at lave. Begynd med at vælge længde og retning på tapen, og gennemse derefter vores designgalleri, eller upload dit eget design. Så søger vi for at levere pakketapen af papir med tryk til dig.

Anvendelsesguide

Følg trinene herunder, og få hurtigt påsat pakketapen.

1. MÅL OG KLIP
Mål, hvor langt et stykke tape du skal bruge, og klip det med en saks.

2. FUGT
Fugt den vedlagte svamp med vand for at aktivere tapens klæbemiddel. Før derefter den fugtige svamp hen over den ikke-trykte side af tapen.

3. PÅSÆT
Tapen er klippet, og klæbemidlet er aktiveret, så nu kan du sætte tapen på, indtil den binder sig til din kasse eller kuvert.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk