Loading...

Lav emballage, de vil huske, længe efter de har åbnet dem, med specialdesignede forsendelsesposer.

  • 5 størrelser
  • Upolstret hvid konvolut af polyethylen
  • 2 selvklæbende strimler
  • Vejrbestandigt og rivefast
  • Dobbeltsidet tryk, 1 farve
  • I mængder fra 200 til 10000

Fleksibel og let emballage

Er du på udkig efter en praktisk og omkostningseffektiv måde at sende produkter på, mens du også promoverer dit brand? Forsendelsesposer af polyethylen er et vejrbestandigt og rivefast alternativ til papkasser eller bølgepap – og praktiske til tøj, bøger og andre ikke-skrøbelige produkter.

Brugervenlige muligheder

Vores tilpassede forsendelsesposer er lavet af fleksibel polyethylen og leveres med 2 selvklæbende strimler, der giver en hurtig sikker forsegling. Med tryk i en farve og 5 forskellige størrelser kan du designe en forsendelsespose, der viser dit firmanavn, brand eller design undervejs.

Enkel designoplevelse

Er du klar til at designe dine egne forsendelsesposer? Start med at udforske vores galleri med designskabeloner, der kan tilpasses til dine behov. (Eller brug design-uploadfunktionen, hvis du allerede har et design klar). Når du har fundet et design, du kan lide, kan du tilpasse det ved at tilføre dine egne detaljer, der fungerer bedst for dig. Derefter klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine plastikforsendelsesposer ankommer flotte og klar til at blive vist frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk