Loading...

Personaliserede æsker med låg løfter dit brand og opgraderer alle unboxing-oplevelser.

  • Fås i 10 størrelser
  • 3 lamineringsmuligheder
  • Holdbar dobbeltsidet pap
  • Med låg
  • Fås med indvendigt tryk
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Iøjnefaldende design
Det er vigtigt at skille sig så meget ud som muligt, når der er så mange andre mindre virksomheder, der kæmper om opmærksomheden. Her kommer vores personaliserede æske med låg ind i billedet. Den fås i 10 størrelser, med 3 typer laminering og har stil som en skattekiste, så den vækker med sikkerhed kundens opmærksomhed. Da du også kan få tryk på indersiden, betyder det, at der er masser af plads til at tilføje personlige budskaber eller branding.

Pak den, luk den, elsk den
Vores æske med låg er lavet af dobbeltsidet pap, og låget betyder, at dine produkter ligger sikkert i æsken og giver også et elegant udtryk og følelse, når modtageren åbner den. Er du på udkig efter den perfekte gaveæske med låg til giveaways? Så er du kommet til det rette sted. Personaliserede æsker med låg er ideelle til kosmetik, sæbe, smykker og små beklædningsstykker.

Nem tilpasning
Med vores 3D-designstudie er det nemt og problemfrit at lave dine egne æsker med låg. Tilpas en skabelon fra vores galleri, eller upload dit eget unikke logo og branding. Tilpas dit design, indtil du er tilfreds med det – så tager vi os af resten. Dine personaliserede æsker med låg ankommer til din dør, klar til at blive vist frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk