Loading...

Hold det enkelt, og giv dit design al opmærksomheden med gennemsigtige etiketter.

  • 15 størrelser
  • 5 former, herunder en tilpasset form
  • Gennemsigtig plastik
  • Ekstra kraftigt bagpapir med fane
  • Fuldfarvetryk

Bemærk: Du skal ikke bruge design med hvid baggrund, og du skal holde dig fra jpeg-filer, hvis du vil sikre et flot, gennemsigtigt udseende. Vælg i stedet .PDF- eller .PNG-filer.

Giv klar besked
Leder du efter en enkel løsning med etiketter til branding af dine produkter eller emballage? Gennemsigtige etiketter på rulle er et godt valg, som sikrer, at dit logo eller design bliver set, og dit budskab gør klart igennem. Sæt dem på hvad som helst – flasker, æsker, glas, poser m.m.

Personligt tilpassede former
Vores etiketter med fuldfarvetryk på gennemsigtig plastik kan udskæres i lige den form, du vil have. Du kan endda vælge en mat eller blank overflade for at give dine etiketter et særligt præg. Og med et bredt udvalg af former og størrelser gør vi det nemt at lave dine egne etiketter på rulle og optimere din branding.

Brug en skabelon, eller upload dit eget design
Vælg en form for at begynde at designe. Hvis du vælger en standardform, har du mulighed for at gennemse dine skabeloner, som kan tilpasses, eller designe din egen. Hvis du vælger en tilpasset form, opretter vores designstudie automatisk en skærelinje til dit klistermærke, når du har uploadet dit logo eller din illustration, hvorefter du kan tilpasse det yderligere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk