Loading...

Musemåtte med foto

Frisk din arbejdsplads op med specialdesignede musemåtter – en praktisk gave til medarbejdere eller kunder. Tilføj et billede eller virksomhedens logo for at markedsføre dit brand. Se yderligere oplysninger

Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Giv arbejdspladsen et personligt præg med musemåtter med foto.

  • Glat mat overflade
  • Størrelse: 19,71 x 23,495 cm
  • Tykkelse: 0,3 cm
  • Tryk fra kant til kant
  • Dit design bliver trykt på en hvid base

Dekoration: Sublimationstryk (ubegrænsede trykfarver. Føles blødt. Farverigt permanent tryk).

Bemærk: Fyld hele designområdet for at opnå det bedste resultat. Alle tomme områder i designområdet vil være hvide på det trykte produkt.

Alsidigt og behageligt design
Skab et ensartet look på hele kontoret, eller giv dit skrivebord personligt præg med disse specialdesignede musemåtter. Designet med en skridsikker gummibagside og stof på oversiden, så musen glider nemt. De giver kontoret et pift på en nem måde og gør det helt rigtige indtryk på kunderne.

Skarp tilpasning
Er du klar til at være kreativ? Vælg en skabelon, der kan tilpasses, fra vores galleri, eller lav dit eget design fra bunden. Når du har fundet et design, kan du tilføje alle dine egne detaljer – et logo, billede eller anden grafik, og så tager vi os af resten. Dine musemåtter med foto med vores flotte tryk, der ikke falmer, vil blive leveret til dig, klar til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk