Loading...
 fototryk på skumpap

Tryk på skumpap

Lav budgetvenligt personaliseret kunst til fester, bryllupper eller til hjemmet, med let og holdbart skum. Nem upload af billeder, også fra bl.a. Facebook og mobiltelefonen. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Lav pynt til hjemmet eller festdekorationer.

  • 5 størrelser
  • 5 mm skum
  • Mat finish
  • Klart tryk i fuld farve

Er du på udkig efter en hurtig og nem måde at tilføre lidt særligt til et lokale eller et område? Overvej specialfremstillede skumtryk. Du kan vise et foto eller design efter eget valg på et let (men imponerende holdbart) stykke 5 mm tykt skum. Vores tryk på skumpap har et rent, moderne look og en glat, mat finish og er en budgetvenlig måde at udsmykke væggen på. De er et særligt godt valg til fødselsdagsfester, babyshowers og andre særlige begivenheder: Gæster kan tilføje særlige beskeder eller hilsener for at gøre et festskilt til et særligt minde.

Er du klar til at begynde at lavet dine specialdesignede tryk på skumpap? Start med at være klar til at uploade det billede eller design, du ønsker. (Hvis du har fotos på Facebook eller på mobilen, hjælper vi dig med at få adgang til dem). Når du har tilføjet dit billede, har du mulighed for at justere designet, tilføje prikken over i'et og vælge de valgmuligheder, der passer til dig. Vi tager os af resten –​ professionel print og forsendelse af dine specialfremstillede tryk på skumpap. Din kreation ankommer ren, pæn og klar til at vække glæde.

Skumtryk

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk